Hands off Venezuela Sverige

Filmvisning inför storpublik på Socialistiskt Forum

Posted on: november 26, 2007

I helgen arrangerades Socialistiskt Forum, och hundratals vänsteraktivister och intresserade var på plats för att ta del av tiotals föredrag, seminarier, debatter och filmvisningar. Hands off Venezuela var där med ett info-bord och bjöd på filmvisning.

Inför filmvisningen hade vi delat ut några hundra flyers om filmvisningen. Uppenbarligen verkar ABF ha underskattat vilken attraktion revolutionen i Venezuela har inom arbetarrörelsen, för när vi kom till lokalen fanns bara ungefär 20 stolar på plats. Med några minuter kvar till filmens start hade 40-50 personer anlänt, och vi började jaga runt efter extra stolar. Till slut landade vi på ungefär 80 personer som kom för att se filmen, i olika åldrar och från diverse olika politiska riktningar och organisationer. Trycket var så stort att 20 personer var tvungna att sitta på golvet. Vi kan bara tacka för tålamodet hos er som stod ut med obekvämligheten och hoppas att vi får en större lokal nästa gång vi har ett arrangemang.

Det höga deltagandet är ett tydligt tecken på intresset och sympatin för revolutionen i Venezuela som finns i den svenska arbetarrörelsen. Under dagen sålde vi också bl.a. filmer, böcker och pamfletter till ett värde av 1100 kronor. De pengarna kommer komma väl till pass när vi går vidare mot nya mål, som t.ex den nationella arbetarrörelsekonferensen som vi kommer arrangera i vår.

Om ni vill ha filmvisning eller föredrag i er förening, ta kontakt med oss på info@handsoffvenezuela.se eller ta kontakt med er lokala Hands off Venezuela-grupp under rubriken ”Kontakt” i menyn ovan.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: