Hands off Venezuela Sverige

Hands off Venezuela deltar på European Social Forum

Posted on: mars 3, 2008

 

European Social Forum kommer att vara en viktig händelse i Sverige under 2008. Tusentals engagerade och intresserade människor från främst Europa kommer att åka till Malmö den 17 till 21 september.

Vi i Hands off Venezuela kommer att arbeta för Venezuela och andra frågor som rör Latinamerika får så stort genomslag som möjligt. Vi kommer att samarbeta med det Latinamerikanätverk som bildats inom ESF som har möten runt omkring i landet. Vi har tänkt anordna olika programpunkter bland annat en filmvisning av No Volveran (film som skildrar revolutionen gjord av Hands off Venezuela aktivister) och ha en debatt om Socialism i det 21 århundradet.

Vi har tänkt ha bokbord på plats. Vi har tänkt mobilisera folk från hela Sverige men även från andra delar av Europa. Följ handsoffvenezuela.se för mer information. Hör av dig om du vill hjälpa till eller har ideer info@handsoffvenezuela.se.

Martin Lööf

Hands off Venezuela

1 Response till "Hands off Venezuela deltar på European Social Forum"

[…] som ska hållas i Malmö den 17-21 september. Att få stora delar av Europas vänster och givetvis Sveriges att samlas såhär, är utan tvekan det största som händer i år. VSF:are i Skåne gör redan ett […]

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: