Hands off Venezuela Sverige

Hands off Venezuela och Vänsterpartiet Göteborg agerade mot Colombias inbladning i Ecuador

Posted on: mars 19, 2008

Följande flygblad delades ut fredagen 14 mars i Göteborg angående Colombias intrång i Ecuador. Fem personer deltog i aktionen. Flera stannade till och läste igenom vad som stod i texten.

AGERA MOT USA:S OCH COLOMBIAS INBLANDNING I VENEZUELA OCH ECUADOR!FÖRSVARA DEN LATINAMERIKANSKA REVOLUTIONEN!

Lördagen 1 mars gick Colombianska soldater in i Ecuador och avrättade 16 medlemmar ur den Colombianska gerillan FARC. Bland de dödade var en FARC ledare som var inblandad i förhandlingar för att släppa gisslan som gerillan håller. Syftet med attacken var att skapa kaos i regionen och få stopp på de förhandlingar som Venezuelas president Chavez hållit med FARC gerillan om frisläppande av gisslan. USA-imperialismen ser hur de håller på att tappa kontroll över den radikalisering som sker i Latinamerika. Attackens syfte var en styrkedemonstration från USA sida.

Över hela världen kan vi se hur USA-imperialismen verkar för att skapa kaos i världen: i Irak, Afghanistan och genom sitt stöd till regeringarna i Israel och Colombia. Detta ligger inte i vanliga människors intresse vare sig i USA, Colombia eller någon annanstans. Arbetare i alla länder, förena er!

Martin Lööf

Hands off Venezuela

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: