Hands off Venezuela Sverige

5000 kr till FRETECO på en dag i Stockholm

Posted on: maj 3, 2008


Antonio Betancourts sista dag i Stockholm blev hektisk. Dagen började med lunchmöte hos Handelsklubben på Lagenalagret i Jordbro, som beslutat sig för att bidra med 2000 kronor till insamlingen till FRETECO. Efter mötet begav sig Antonio in till stan för ett mer intimt möte med Eva Björklund från Vänsterpartiets partistyrelse. Det blev ett mycket givande möte med en mängd frågor som kom upp.

Därpå följde möte med Venezuelas ambassadör Horacio Arteaga, som hade framfört sin önskan att få träffa Antonio. Kvällen avslutades med öppet möte på Stockholms Universitet, där drygt 30 personer deltog. Det hölls en insamling som drog in drygt 1500 kronor. Efter mötet fortsatte diskussionerna under mer avslappnade former på Allhuset, med mat och umgänge. Mat- materialförsäljning drog in c:a 2000 kronor. Sammanlagt under turnén har vi samlat in 11.700 kronor till FRETECO.

Då Antonio skulle ta flyget hem 06:45 på morgonen blev det avsked kring kl. 22. Även om Antonio lämnat landet fortsätter vi att föra vidare hans budskap om försvar av revolutionen i Venezuela och den internationella kampen för drägliga livsvillkor och socialism. Venceremos!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: