Hands off Venezuela Sverige

Kom till ”Inspiration Världen – Global Rättvisa Nu” 11 September, Stockholm

Posted on: juni 7, 2010

Den 11 September kommer Inspiration Världen anordnas på ABF huset i Stockholm. Hands off Venezuela stödjer detta initiativ. Vi hoppas kunna delta i programmet. Vi kommer minst ha ett bokbord.

Fjolårets succé, Inspiration Latinamerika i Rinkeby, vidgar i år sitt arrangemang till att inkludera hela världen. Den 11 september 2010 arrangerar ett stort antal organisationer ”Inspiration Världen – Global Rättvisa Nu”, med föredrag, debatter, filmvisningar, kultur och folkfest i Stockholm. Så kom med i arbetet för ett nytt stort aktivist- och folkbildningsevenemang.

Temat i år är klimat, handel och naturresurser, globalt utvecklingssamarbete, fred och mänskliga rättigheter.

Ett axplock av aktiviteterna:
Bli inspirerad av gäster från Afrika, Asien och Latinamerika i något av de 18 seminarier som genomförs. Delta i debatten med riksdagspartierna om klimatet och global rättvisa. Kom och diskutera den aktuella Israel-Palestina konflikten. Precis som ifjol så kommer det även att finnas ett parallellt filmprogram.

Manifestation
Dagen avslutas med en kulturafton och manifestation på Sergels torg under parollen ”Till mänsklighetens försvar”.

Så skriv in den 11 september, en vecka före riksdagsvalet, i almanackan. Då hålls årets roligaste och nödvändigaste forum: ”Inspiration Världen – Global rättvisa nu”. Klockan 10.00 öppnas dörrarna till ABF-huset i Stockholm. Gratis inträde!

Mer info på nätet:
Om du vill ha mer information om forumet så kan du läsa mer på http://www.latinamerikagrupperna.se och http://www.globalrattvisa.nu.

Kom med i arbetet:
Om du vill hjälpa till i arbetet med ”Inspiration Världen – Global rättvisa nu” är du varmt välkommen! Inför forumet så behöver vi hjälp med bland annat affischering, målning av banderoller och spridning av information om forumet på andra sätt. Under själva forumet behöver vi funktionärer som dekorerar och bygger upp, gör reklam, och andra uppgifter. Säg till om du är sugen på att komma med i arbetet!

Kontakt:
Maria Löfgren, föreningssekreterare Latinamerikagrupperna, maria.lofgren@latinamerikagrupperna.se eller 08-55 69 75 42.

Välkomna!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: