Hands off Venezuela Sverige

Venezuelafonden

Nu finns ett smidigt sätt att stödja Hands off Venezuela-kampanjen – Venezuelafonden. Eftersom vi inte får några kommunala eller statliga bidrag är vi helt beroende av aktivisters och sympatisörers ekonomiska stöd. För att kunna utveckla kampanjen vidare behöver vi en mer stabil ekonomisk grund, därför har vi registrerat ett postgirokonto som man kan sätta in pengar på.

I april tog vi hit Antonio Betancourt från den arbetarstyrda fabriken Inveval. Han berättade om erfarenheterna ifrån arbetarstyret i bl.a. Luleå, Växjö, Stockholm, Göteborg, Malmö och Sandviken. Turnén arrangerades i samarbete med framförallt olika delar av SSU, Ung Vänster, Vänsterpartiet, Socialdemokratiska Studentförbundet och Vänsterns Studentförbund. Under turnén samlades 11.700 kronor in på möten, vilket visar på den entusiasm som mötena skapade.

Vi vill nu gå vidare och lägga en mer stabil ekonomisk bas för att kunna utveckla kampanjen ytterligare för att ha råd att trycka upp flygblad, studiematerial, bekosta resor för föredragshållare osv. För att kunna fortsätta försvara revolutionen är vi beroende av stöd, och varje krona är välkommen. Sätt in valfri summa på Venezuelafonden, PG 458609-5!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: