Hands off Venezuela Sverige

Hands off Venezuela arrangerar konsert med Jan Hammarlund i Göteborg

Posted on: mars 19, 2008

Jan Hammarlund

Lördagen 15 mars arrangerade Hands off Venezuela en konsert med Jan Hammarlund och Lazze Ohlyz. Ett 40-tal personer kom för att lyssna på konserten. Publiken var en blandning av unga som kanske inte hört Jan Hammarlund tidigare, och äldre fans. Martin Lööf från Hands off Venezuela introducerade kvällen och förklarade att det var ett arrangemang till stöd för den Venezuelanska revolutionen – en revolution där socialismen åter står på dagordningen. Arrangemanget syftade till att stödja Hands off Venezuela och få in pengar till den kommande talarturnén med en representant från de företag som styrs under arbetarkontroll i Venezuela. Konserten gick med ett överskott på över 2000 kronor, och flera personer anmälde intresse för kampanjen.

Lazze Ohlyz var decimerade till ett soloframträdande, men Jonas Kårlin spelade ändå flera av sina låtar från deras senaste skiva ”På landsvägar för kärlek och kommunism”.

Jan Hammarlund spelade främst låtar från sin senaste skiva ”Röda Linjen” men också flera låtar på spanska, bl.a. en låt från Venezuela. Många inklusive undertecknad hade gärna sett att konserten varat längre. Jan Hammarlund är en artist som drivs av ett genuint engagemang och vi i Hands off Venezuela är glada för att han kunde spela på vår konsert.

Martin Lööf

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: