Hands off Venezuela Sverige

Solidaritetsarbetet växer

Posted on: november 21, 2007

Igår nåddes vi av nyheten att Ung Vänster Skånes distriktsstyrelse beslutat att liksom Ung Vänster Göteborg-Bohuslän organisera en julinsamling till stöd för Freteco, föreningen för de ockuperade fabrikerna i Venezuela. Ung Vänster Skåne har också, liksom Storstockholmsdistriktet, beslutat att ansluta sig till Hands off Venezuelas upprop till arbetarrörelsen.

Bara några dagar senare fick vi besked om att även Ung Vänster Uppsala antagit Hands off Venezuelas upprop.


Hands off Venezuelas nationella hemsida står öppen för rapporter och artiklar från alla de som driver Venezuelafrågan på ett eller annat sätt. Om ni arrangerat en filmvisning, flygbladsutdelning eller något annat, hör av er till oss så lägger vi upp sakerna på sidan!

Vi välkomnar den växande solidariteten med Venezuela i Sverige, och kommer fortsätta att arbeta med sikte på den nationella konferensen i april, då planen är att samla alla krafter inom vänstern och arbetarrörelsen som vill vidareutveckla solidaritetsarbetet. Vi uppmanar alla Ung Vänster- och SSU-klubbar och distrikt att skriva under uppropet och hjälpa till i arbetet med att organisera arbetarrörelsekonferensen.

För kontakt med Hands off Venezuela, maila till info@handsoffvenezuela.se!

Erik Andersson

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: